Le kellett hűteni a kedélyeket

Jégre vitték a Mirigyeket

A legújabb nagylemez megjelenése miatt igencsak felforrósodott a levegő a mirigyes fiúk körül, ezért úgy döntöttek, jobb, ha lehűtik a kedélyeket. Hol másutt, mint a jégen?!

Jégre mentek a mirigyek >>> KATT ide a képekért! képgaléria

2014.11.07 14:00ma.hu

Felforrósodott a levegő mostanában az Irigy Hónaljmirigy körül, ezért a fiúk úgy döntöttek, nem árt kicsit lehűteni a kedélyeket. A napokban kerül a boltok polcaira a nyolc kan legújabb, Válogatás „nélküli” lemeze, amelyet a zenekar egy kis korizással ünnepelt meg. Az eseményen az IHM tagjai nemcsak egyedi curlingben, de még jégtáncban is megmérkőztek. A humoros revüt a Compact Disco tagjai pontozták, akik egy paródia révén szintén felkerültek a lemezre.

Szinte napra pontosan 20 évvel ezelőtt – 1994-ben – jelent meg az első lemezünk, a Fetrengés. Azóta túl vagyunk rengeteg albumon, kiskoncerten, nagykoncerten, fantasztikus két évtized áll mögöttünk” – mondta Sipos Peti. „Az új lemezen az elmúlt évek paródiái szerepelnek, köztük a Compact Disco is, akik velünk ünnepeltek ezen a különleges napon. Koccintottunk is velük a lemez megjelenésére: pálinkával és Ági szörppel” – tette hozzá az énekes.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

A Jégterasz csúszós terepével Varga Győzőnek meggyűlt a baja, ő ugyanis saját bevallása szerint sem a jég ördöge, mégis úgy döntött, kipróbálja magát. Végül kiderült, megérte a merészsége, hiszen a Compact Disco tagjai őt és Kabai Lacit hirdették győztesnek a jégtánc revüben. "Néhányszor már kimerészkedtem a jégre, de a csúszkálás nem az erősségem. Kabai Lacival mi nyertünk a jégtánc revüt, amit egyrészt a tehetségemnek, másrészt a csinos tütümnek köszönhetünk" - mondta nevetve a mirigyes.

A srácok az új lemezzel nem állnak meg. A csapat már most gőzerővel készül a 25. születésnapjára: 2015 végén egy minden eddiginél nagyobb és látványosabb koncerttel lepik meg rajongóikat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.