Nem maradtak úgy

DJ-nek állt Iszak Eszti és Király Viktor

Sosem látott szerepben debütált Iszak Eszti és Király Viktor: egy estére DJ-nek álltak. A csinos műsorvezető és a népszerű énekes is élvezte a feladatot, de végül mindketten úgy látták jobbnak, ha eredeti szakmájuknál maradnak.

Iszak Eszti és Király Viktor DJ-nek állt >>> KATT ide! képgaléria

2014.11.05 18:00ma.hu

Hónapok óta tartó várakozás ért véget október 31-én éjfélkor, amikor végre hazánkban is elérhetővé vált az egyik legnépszerűbb okostelefon-márka legújabb generációja. Az "almás" készülék fanatikus rajongói már a kora esti órákban gyülekezni kezdtek a mobiltelefon-boltok előtt, többek közt az a budai ügyfélszolgálat előtt is, ahol a szolgáltató egy kis extra programmal dobta fel a várakozás hosszú óráit.

A legelszántabbak jutalma nemcsak az volt, hogy az elsők közt vásárolhatták meg álmaik készülékét, de ehhez még sorban állniuk sem kellett, megtették helyettük a kék kartonbábuk, amelyek egymás mögött állva helyettesítették a valódi vevőket. Így ők különleges programokon vehettek részt, közben pedig a jó hangulatról Iszak Eszti és Király Viktor gondoskodott.

A két mobilőrült sztár még a DJ-pultban is kipróbálta magát, bár túl nagy tapasztalata egyiküknek sem volt. Viktor elmesélte, hogy sosem állt még lemezjátszók mögött.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

DJ még sosem voltam, ez egy külön szakma, nem hiszem, hogy olyan könnyen meg lehet tanulni. Inkább maradok a másik oldalon, remélem, sok olyan dalt tudok készíteni, amelyeket aztán a DJ-k pörgetnek majd a legjobb bulikban” – magyarázta Viktor, aki azt is hozzátette, új szakmában nem, de új stílusban szívesen kipróbálná magát. „Imádom a jazzt és swinget, a zuhany alatt mindig swing dalokat éneklek. Lehetséges, hogy egyszer kipróbálom magam ezen a területen is” – tette hozzá az énekes.

Iszak Eszti igazi DJ pultban most állt először életében, azonban elárulta, hogy a házibulikban mindig ő a zenefelelős. „A zene nagyon fontos része az életemnek, ha valamiért ideges vagy feszült vagyok, a kedvenc dalaim mindig megnyugtatnak. Amikor a barátaimmal bulizom, mindig én vagyok a zenefelelős, és az okostelefonon futtatható alkalmazásban előre elkészítem a listáimat. Igaz, az én favoritjaim nem mindig aratnak osztatlan sikert, előszeretettel teszek be ugyanis olyan dalokat, amelyeket rajtam kívül a társaságból senki nem ismer” – mondta nevetve a VIVA TV csinos műsorvezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.