A próba sikerült, a fal felemelkedett

Rising Star - "Milyen sztár, milyen applikáció?!"

Már az első adásban is sok őrült pillanatban lehetett részünk, de ez fokozódott a második válogatóra. Volt persze meglepetés is, és az is kiderült, hogy mit fognak látni a versenyzők a jövő héttől.

2014.11.03 10:15ma.hu

Egy hete már ízelítőt kaphattunk abból, milyen vidám pillanatokra számíthatunk a Rising Star során, de a második válogatót nemcsak a tehetséges és kevésbé tehetséges versenyzők színesítették, hanem egyéb meglepetések is fokozták a hangulatot. Miközben megnézhettük, hogyan őrültek meg a zsűritagok, Majka a stúdió környékén lakókat szórakoztatta, Ördög Nóra pedig izgatottan könyörgött a nézőknek, hogy szavazzanak annyian, hogy végre kijöhessen a színpadot lezáró fal mögül.

Az események tehát pörögtek, mi, nézők meg csak kapkodhattuk a fejünket, miközben hol az előre felvett, már hetekkel ezelőtt lezajlott válogató pillanataiba tekinthettünk be, hol a stúdióban helyet foglaló, nagyon ünnepélyes külsőt öltött zsűritagok árultak el kulisszatitkokat, Majka jóvoltából pedig előbb az utcára, aztán egy tévéző család otthonába is eljuthattunk. Utóbbi célja egyébként az volt, hogy kiderüljön, minden családban működik-e már a szavazáshoz szükséges mobilapplikáció, de az első próbálkozás olyannyira nem járt sikerrel, hogy a felcsöngetett lakó alighanem valami telefonbetyárnak gondolhatta a műsorvezetőt.

És hogy mi minden történt még? Nézzük címszavakban!

Fotó: TV2

Nem tudok magyarul - Anyuka, jöjjön segíteni - Bukott diák vagyok már rég - A szemeiddel varázsolsz - Jimmy büszke lenne rád. Hamburgersütés és éneklés - "mindegy, hogy az olajszagban állok vagy a színpadon" - Janis Joplin torka Szandi ruhájába bújtatva - Mező Misi beleizzadt. "Nem tudsz tulajdonképp énekelni, viszont szeretsz." Tetkótestvér - dalszöveg a zsűrinek, ha súgni kéne - "ehetek kockacukrot?" - nem tudsz énekelni - miért nem? - KERO mást csináljon egyedül. Afroamerikai csók (Kiss) Feke Pálnak - "miért minket nézett?" - "lebontottad a házat".

Majka kimegy a fagyba, tévénézőt keres. Ikerpár - Szinetár-Bereczki nem volt ikerpár - Aladdint az Operettbe! - ebből nem lesz főszerep - legalább egy verset? - azt se. O sole mio - opera a Rising Starban. Mező Misi irigykedik - éneklés közben táncolni is lehet. Tengerentúli remények. Mazsi újabb kísérlete - anya, apa sír - tedd le a keserűséget - hiányzik a kraft - döntsön a közönség. Kosárlabda, Isten, La-la-la - nem lesz vetkőzés, Pásztor Anna sajnálja - kék ajtó.

Majka a kapualjban - milyen sztár, milyen applikáció? - kapcsoljon a TV2-re - van, aki azt nézi - irány a stúdió - taxis is Rising Start néz. Misi pofonokkal frissül. Vokalistából szólóénekes. Imre bácsi, a szentségit! - YouTube-ra vele - piros ajtó. Izzadós izgalom - mi lesz élőben? Cserháti Zsuzsa, Hami és gyémánt, mellőzöttség, düh. Vita a műfajokról - Misi áriázik - piros ajtó. Majka jön, popcorn is jön. Rocksztár-álmok - tomboló zsűri - sok és sokk - piros ajtó. Represent Cuba - latin forróság. Lábfejfóbia - Feke Pál kislábujja. Szabó ikrek - Anna könnyei - ártatlan tisztaság. Disznóölés nem kell a színpadra. Edith Piaf, nénifejű bácsi. Letolt nadrág - csupasz fenék - tetoválás - Pali kiborul.

"Téged ismerlek" - Voice-nosztalgia. Mesevilágot éneklő anyuka - odabújós vágyak. 18 éves apuka - "szép teljesítmény" - gügyögés a babával - Feke Pali is gyereket akar - KERO jóllakott óvodás. 100 ezren az applikáción - Ördög Nóra falat bámul - 70% - zsűri 4x7 - Rising-gyémánt - fal fel.

Jövő héten élőben, élesben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.