Új lemezzel rukkolt elő az énekes

Király Viktor vallott: "majdnem megőrültem!"

Király Viktor meglepetésbulival ünnepelte legújabb lemezét, ám nem titkolta, hogy az elkészítése majdnem az őrületbe kergette. A vadonatúj száma egyébként múlt vasárnap debütált a rádióban.

2014.11.01 16:00ma.hu

Király Viktor hazánk egyik legnépszerűbb férfi énekese, aki a Megasztár megnyerésével robbant be a köztudatba. Nevéhez rengeteg sláger fűződik, a Fire vagy Running Out of Time című dalát egy ország dúdolta. Új albumának első kislemeze a legklasszabb rádióban mutatkozik be, ennek kapcsán beszélgetett a slágerlista és a magyar előadókat bemutató műsor vezetőjével, Kiss Orsival.

Viktor elárulta, hogy a lemez készítése során barátnőjét majdnem az őrületbe kergette. „Bátran mondhatom, hogy a lemezkészítésnél már majdnem megőrültem, ám akit még nálam is jobban megviselt az alkotási folyamat, az a párom, Bea. Otthon a nappali közepén van az én kis stúdióm, így a szám készítése során százszor is megkérdeztem Beát, hogy tetszik neki – nem csoda, hogy a végén már csak rávágta, hogy szuper, de itt az ideje velem is foglalkozni” – mesélte nevetve Király Viktor.

Király Viktor és Kiss Orsi (Fotó: Redlemon)

Barátnője és családja mindenben támogatja az énekest, a Third Dimension című lemez megjelenése alkalmából még meglepetésbulit is tartottak neki. A sikeres alkotáshoz szükség is van erre a biztos háttérre, mondta el az énekes, aki alkotói válságáról is őszintén vallott a piacvezető rádió csinos műsorvezetőjének.

Kevesen tudják, de volt egy olyan időszak az életemben, amikor úgy éreztem, képtelen vagyok előre haladni. Elbizonytalanodtam és kisebb alkotói válságba kerültem, bár azt azért nem mondanám, hogy depresszióba estem. Ez az állapot ihlette Exhale című dalomat, amely arról szól, hogy egy nehéz helyzetben a legjobb, ha kicsit megállunk, átgondoljuk az életünket, veszünk egy nagy levegőt és aztán kifújjuk” – vallotta be Király Viktor, aki azt is hozzátette, hogy legújabb dalához Caramel készítette el a magyar dalszöveget.

Hatalmas dolog, hogy Caramel elvállalta a feladatot, ő ugyanis nem szokott mások számára szöveget írni. Most azonban megtetszett neki a felvétel, így rövid időn belül megszületett a Kilégzés című magyar változat is. Caramel remek szövegíró, azonnal egy hullámhosszon voltunk, nagyon örülök a közös munkának” – árulta el az énekes.

Régóta ismerjük egymást Viktorral, aki kimondottan szórakoztató riportalany, így az interjú is nagyon jó hangulatú volt, sokat viccelődtünk egymással. A barátnőjével, Beával is közeli kapcsolatot ápolok, ezért voltak exkluzív információim a lemezbemutató kapcsán tartott meglepetésbulijáról. Az albumon szereplő Exhale című dal remekül sikerült, szakmailag maximálisan emelem a kalapom Viktor előtt. Örülök, hogy ez a dal is nálunk debütált”– mesélte Kiss Orsi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.