Jó kis figyelemelterelés...

Friss anyatejjel spriccelte szemen az eladót a nő

A figyelemelterelés mesterfoka volt az, amit egy újdonsült anyuka adott elő egy bababoltban, miközben megpróbált egy rakás holmit ellopni: a melléből spriccelte ki az anyatejet.

2014.10.30 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Jomphong (Képünk illusztráció!)

A német rendőrség egyszerűen csak "tejspriccelőnek" nevezte azt a nőt, aki látszólag egy mellszívót akart vásárolni, de aztán megmutatta, hogy valójában nincs is szüksége rá, anélkül is gejzírként tört elő a melléből az anyatej, amikor úgy döntött, hogy mégis inkább fizetés nélkül távozik. A minden bizonnyal nem túl rég szült nő Darmstadtban tért be egy üzletbe, és egy 200 eurós bankjegyet nyújtott át az eladónak, hogy kifizesse a 20 Euróba kerülő terméket, ám amikor megkapta a felváltott bankó ellenértékét, hirtelen feltépte a blúzát, és mire a döbbent gyógyszerész felfogta volna, hogy mi történik, már tele is spriccelte a szemét anyatejjel.

Az áldozat még javában törölgette a szemét, amikor a nő egy gyors mozdulattal a másik eladóhoz fordult és őt is szemen lőtte a tejjel - számolt be a rendőrség. "Zavart keltett, hogy lophasson. Ez minden idők legkülönösebb bűncselekménye, még sosem volt dolgunk ilyesmivel" - mondta Ferdinand Derigs rendőrségi szóvivő. Egyelőre még nem bukkantak a különös támadó nyomára, csak annyit tudnak, hogy nagyjából 35-40 év közötti telt alkatú nőről van szó, aki a sötét haját lófarokba kötve viselte. A mellszívót egyébként annak ellenére elvitte - természetesen fizetés nélkül -, hogy a spricceléshez csak egy kis nyomást kellett kifejtenie a saját mellén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.