Fényképezte az állatot a tragédia előtt

Négyéves kisfia szeme láttára taposta halálra az elefánt a nőt

Halálra taposta egy elefánt a fiatal nőt, aki épp fényképezte az óriási vadállatot egy egyébként engedély nélkül működő indiai vadrezervátumban. A hatóságok balesetként kezelik az esetet.

2014.10.29 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/africa (Képünk illusztráció!)

Az indiai Iruttukanam parkban fotózta a nő a fogságban tartott elefántokat, amikor az egyik váratlanul nekidörgölőzött, kibillentette az egyensúlyából, és amikor a 27 éves nő eszméletlenül esett a földre, a barátai és a hozzátartozói tehetetlenül nézték végig, amint az elefánt rátaposott és megölte. Az áldozat kilétéről az illetékes hatóságok nem sokat árultak el, de úgy hírlik, hogy Gujarat tartományból érkezett a rezervátumba. Holttestét kórházban őrzik és várhatóan csütörtökön szállítják haza repülőgéppel - számolt be a Metro című brit lap a Times of India értesüléseire hivatkozva.

A rendőrség nem indított vizsgálatot a tragédia miatt, mert mint fogalmaztak, "nyilvánvalóan baleset történt". Azt ugyanakkor megerősítették, hogy a nő halálát végignézte a 4 éves kisfia is. A területet, ahol a tragukus baleset történt, illegális elefántparkként ismerik, melyet a hivatalnokok évek óta próbálnak bezáratni, egyelőre eredménytelenül. Az még nem világos, hogy a nő - és a vele együtt lévők - engedéllyel vagy illegálisan tartózkodtak-e az elefántok közelében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.