Boksz, falmászás és wakeboard

Így még nem látta az Irigy Hónaljmirigy tagjait! + KÉPEK

Boksz, falmászás, wakeboard - az Irigy Hónaljmirigy tagjai nem riadnak vissza a különleges sportoktól. A nyolc kan mostanában a sok munka mellett testmozgással igyekszik kikapcsolódni.

2014.10.29 12:00ma.hu

Felpörögtek az események az Irigy Hónaljmirigy körül: a napokban megjelenik a csapat legújabb lemeze, ráadásul a fiúk már most gőzerővel készülnek a huszonöt éves nagykoncertjükre. A zenekar tagjai ezért mostanában sporttal igyekeznek levezetni a feszültéséget: Kabai Laci a bokszzsákot püföli, Varga Győző falra mászik, Molnár Imit pedig a hideg idő sem tántorítja el, hogy szenvedélyének, a wakeboardnak hódoljon.

Varga Győző (Fotó: Redlemon)

A napokban már megtalállható a boltok polcain az új lemezünk, azért gyúrok, hogy ha valaki kifogásolja a korongon található dalokat, meg tudjam védeni magam és a srácokat” – nevetett Kabai Laci. „Az egyik barátomhoz járok bokszolni, mert úgy döntöttem, ha már 46 évig tunyultam, erre a kis időre összekapom magam” – tette hozzá a zenekar dobosa.

Varga Győző sem riad vissza az extrém kihívásoktól, legutóbb falmászásban próbálta ki magát. „A lemezmegjelenés izgalmai miatt egyszerűen úgy döntöttem, hogy falra mászom! Most, hogy jön a tél, van egy kis időm a testedzéssel foglalkozni: elkezdtem mozogni, hogy még jobban nézzek ki” – viccelődött Győző.

Molnár Imi (Fotó: Redlemon)

A napokban ugyan beköszöntött a hűvös idő, de ez sem akadályozza meg Molnár Imit abban, hogy vízre szálljon. „A rossz idő sem tart vissza attól, hogy wakeboardozzak: elárulhatom, kicsit rákattantam erre a sportra. Amikor nincs próba, vagy nem a lemez előkészületeivel foglalkozom, felülök a motorra és elmenekülök a vízre. Azon szoktunk nevetni, hogy itt aztán tényleg senki nem zavarhat, hiszen csak előttem vagy utánam 100 méterrel jöhetnek… Sajnos azonban hiába megyünk a csajok után, nem érjük őket utol, kivéve ha beesnek a vízbe” – mesélte mosolyogva Imi.

Az Irigy Hónaljmirigy legújabb lemeze hamarosan megtalálható a boltok polcain. A fiúk már most a 2015 decemberi nagykoncertre készülnek, ahol exkluzív, látványos produkcióval köszönik meg a közönségnek az elmúlt huszonöt évet.

Kabai Laci (Fotó: Redlemon)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.