Elengedte volna a gyanúsítottat. ha...

Letartóztatták a rendőrt, aki a letartóztatott lábát akarta szaglászni

Futni hagyott volna egy marihuána-birtoklással meggyanúsított nőt egy rendőr, de ehhez azt szabta feltételként, hogy hadd szagolhassa meg a lábát. Vagy ha azt nem, a fehérneműjét.

2014.10.29 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/marin

Két rendbeli "hivatali visszaélés" vádjával letartóztattak egy houstoni rendőrt, aki egy állítólagos drogkereskedőnek tett meglehetősen különös ajánlatot. A 26 éves Patrick Quinn egy iskola körül teljesített szolgálatot, amikor felfigyelt egy motoros nőre és bevitte őt a kapitányságra, mert állítása szerint marihuána feldolgozásához alkalmas kellékeket talált nála. A kihallgatáskor azonban felajánlotta neki, hogy ha megengedi, hogy megszagolja a lábát, akkor szabadon engedi.

A lábfetisiszta rendőr kérését a gyanúsított visszautaasította, mire Quinn egy újabb ajánlatot tett: azt mondta, hogy ha a nő odaadja neki a fehérneműjét, akkor eltekint a lábszaglászástól. Kicsivel később meggondolta magát és bár a nő se a lábát, se a fehérneműjét nem nyomta a rendőr orra alá, szabadon távozhatott az augusti rendőrörsről. A tiszt ellen ugyanakkor bejelentést tett, aminek a hatására Quinn ellen eljárás indult, most a 2000 dolláros óvadék letételének köszönhetően szabadlábon várhatja a későbbre kitűzött tárgyalását - számolt be a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.