Prostitúció vagy puszta kalandvágy?

Szexet kínál a nyaralásért cserébe

A kritikusok szerint a fiatal kínai nő ajánlata nem más, mint színtiszta prostitúció, Ju Peng azonban ragaszkodik ahhoz, hogy csupán tisztességes felajánlást tesz annak, aki finanszírozza a körutazását.

2014.10.28 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/digitalart

Ju Peng bármit hajlandó lenne megtenni azért, hogy ha a világot nem is, de Kínát mindenképp körbe tudja utazni. Persze efféle körutazásról sok ifjú hölgy ábrándozik, de csak kevesen vállalják fel azt, amit a 19 éves sanghaji lány, nevezetesen hogy az utazásért cserébe azzal fizet, amivel tud: a saját testével. Az ajánlata szerint, amelyet a kínai Weibo című közösségi oldalon tett közzé, bármelyik szállásadójával boldogan eltölt egy éjszakát, de ezért a "meghívójának" állnia kell az oda- és visszaút költségeit, na meg persze az ott eltöltött idő minden kiadását - és amint írja, fontos, hogy nagylelkű legyen az ajánlattevő.

Persze azért bármire ő sem hajlandó, mert erősen behatárolta a szóba jöhető férfiak körét. Az ideiglenes partnernek jól kell kinéznie, nem lehet több 30 évesnél, viszont minimum 175 centis, és természetesen gazdag - áll Ju Peng hirdetésében. "Ez pont olyan, mint a stoppolás, nem kell szégyellni" - tette h ozzá.

Persze a felajánlása óriási vihart kavart a kínai médiában, sokan nem finomkodnak, amikor azt mondják, ez az egész nem más, mint nyílt prostitúciós ajánlat. Ám arról, hogy hány várost nézhet végig Ju Peng ilyen áron, arról egyelőre nem lehet tudni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.