Nem hasonlított magára a nő

Gyilkosság lett a randi vége

Halállal végződött egy nő számára a neten indult randi, mert a férfi, akivel virtuálisan minden passzolt, személyesen már nem volt megelégedve azzal, amit látott.

2014.10.28 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/renjith krishnan

Csábító a gondolat, hogy amikor az interneten kitöltjük a társkereső oldal egyes rubrikáit, némiképp szépítsünk a valóságon. Ám nem érdemes csalni, és nemcsak azért, mert a személyes találkozáskor úgyis minden kiderül és ezzel csalódást okozunk mind a reménybeli partnernek, mind saját magunknak az újabb sikertelen randiért.

Egy amerikai, Georgia állambeli nőnek szó szerint az életébe került az apró füllentés, mert amikor a virtuális randizgatások után végre személyesen is találkozott a 33 éves Cornelius Jeffersonnal, a férfi meglepődve vette tudomásul, hogy az előtte álló nő nem egészen úgy néz ki, mint amilyennek az adatlapján mutatta magát. A meglepődése gyorsan dühbe fordult át, és megfojtotta a nőt.

A gyilkos ellen a rendőrség eljárást indított - számolt be a Metro című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.