Titkos razziát tartott a rendőrség

Ráfázott: álcázott rendőrautóról lopta le a rendszámot

Rendszámtáblát lopni alapból se túl szép dolog, de amiatt legfeljebb az autótulajdonos bosszankodhat, nem a tolvaj. Kivéve, ha kiderül, hogy az autó egy "fedett" rendőrségi jármű volt.

2014.10.28 08:00ma.hu

A tolvajnak fogalma sem volt, hogy a szimpatikusnak tűnő rendszámtábla valójában egy jelöletlen rendőrségi furgonon virít, ami épp titkos razziát tartott az angliai West Midlands körzetben, egy feltételezett bordélyházon ütöttek rajta. Ezt az időt használta ki a tolvaj, aki látván az utcán álló furgont, szélsebes mozdulatokkal leszerelte a rendszámot és el akart iszkolni. Csakhogy mégsem volt olyan gyors, amilyen szeretett volna lenni, a rendőrség különleges egységének tagjai pedig kiszúrták őt és üldözőbe vették.

A tolvaj kicsivel odébb már rájött, hogy szorult helyzetbe került, ezért megpróbált megszabadulni a zsákmánytól, de hiába dobta el, a letartóztatást a lopás miatt már így sem kerülhette el - számolt be a Daily Mirror. "Szó szerint rossz helyen volt, rossz időben. Nem is választhatott volna rosszabb járművet" - jegyezte meg az egyik rendőrségi forrás. A tolvajról egyébként csak annyit árultak el a hivatalos források, hogy 50 éves férfiról van szó és Smethwickben lakik. Jelenleg vizsgálat folyik ellene, az első bírósági meghallgatására várhatóan a jövő hónapban kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.