Megfeledkezett a kézifékről

Saját magát gázolta el a lángra gyúlt dohányos

Nem véletlenül mondják, hogy vezetés közben ne mobilozzunk, és semmi olyat ne csináljunk, ami elterelheti a figyelmünket az autó irányításáról - még a végén elütjük saját magunkat.

2014.10.27 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/graur codrin

Saját magát gázolta el egy coloradói autóvezető, de csak azt követően, hogy felgyújtotta saját magát a cigarettával. A sofőr menet közben dohányzott, amikor vélhetően egy lehulló parázs miatt lángra kapott a kabátja. A rémült vezető félreállt a kocsival és kiugrott, hogy a földön hempergőzve próbálja eloltani a lángoló ruháját. Csakhogy kiszállás előtt megfeledkezett a kézifékről, amit nem húzott be, és ahogy gurult a földön, az autó hirtelen megindult és egyenesen keresztülhajtott a sofőrjén.

Az anyósülésen helyet foglaló hozzátartozó a hírek szerint sértetlenül úszta meg a balesetet, a sofőr viszont kritikus állapotban van a furcsa baleset után, mivel a kocsi kereke épp a fején gurult át. A rendőrség szóvivője az eset kapcsán hangsúlyozta, hogy vezetés közben igyekezzünk minden zavaró körülményt kiiktatni, mint például az evés, a mobiltelefonálás, az olvasás (!), a dohányzás vagy akár a túl hangos zene is - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.