Lelőtte a szomszéd a vidám fiút

Nevetett a kamasz, ezért kellett meghalnia

Lelőtte a szomszédja a 13 éves fiút, mert amikor ki akarta deríteni, hogy ki törhetett be a házába, a kamasz nem úgy reagált, ahogy arra a szomszéd számított, hanem elkezdett nevetni.

2014.10.27 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

Amikor hazaért az indianai Garyben élő férfi, döbbenten fedezte fel, hogy távolléte alatt valaki betört az otthonába. Feldúlva indult el, hogy a szomszédokat kikérdezze, látott-e valaki valami gyanúsat, hátha sikerül szemtanút találnia, ám amikor a 13 éves Kobe Jones házához közeledett, a kamasz állítólag elkezdett nevetni a feltételezett betörés hírére. A gyanúsítottat ez annyira felbőszítette, hogy előkapta a pisztolyát és kilenc golyót eresztett a kamaszba, a fiú a saját tornácukon belehalt a sérülésekbe - számolt be a Metro című lap.

A fiú apja, Kuanda Jones zaklatottan mesélte a WGNtv című helyi hírműsornak, hogy a fiának állítólag tényleg azért kellett meghalnia, mert nevetett. "Egy rendkívül nyitott, sportszerető fiatal srác volt, nagyon vidám gyerek" - mesélte a férfi. A gyilkossággal vádolt, meg nem nevezett férfit állítólag csak az incidens előtt nem sokkal engedték szabadon a börtönből, bár azt sem árulták el a hatóságok, hogy mi miatt ült. Most újra a rendőrség "vendégszeretetét" élvezi barátnőjével együtt, aki szintén vele volt a lövöldözés idején.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.