Szenvedéssel telt a rövidke kis élete

Halálra verte a kislányát, mert kinyomta a kézkrémet

Kinyomta a kézkrémet a padlóra - ez elég volt ahhoz az anya számára, hogy halálra verje a négyéves kislányát. A gyermek a rövidke élete során számos más bántalmazást is elszenvedett.

2014.10.26 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/topstep07

A padlón landolt a kézkrém, ezért a 4 éves kislánynak halál lett a büntetése, ráadásul a saját anyja kezétől - közölték a New York-i Queens tisztviselői. Az anyjával egy hajléktalanszállón élő Linayjah Meraldo ráadásul rövidre szabott élete során nemcsak az utolsó, halálhoz vezető verést szenvedte el, boncolása során számos más kegyetlenségre is fény derült. Az orvosok szerint a gyermek alultáplált volt, az egyik bordája nemrég gyógyult meg egy korábbi törésből, a vékonybele át volt szakadva, valamint belső vérzés nyomaira és óriási véraláfutásokra is rátaláltak. Anyját, a 35 éves Latoya Curryt óvadék nélkül előzetes letartóztatásba helyezték gyilkosság vádjával, valamint testi sértés és a gyermek jólétének veszélyeztetése miatt - számolt be a NY Daily News.

A nő a szombati letartóztatása óta az ártatlanságát hangoztatja, és a másik négy, otthon lévő gyermekére hivatkozva állítja, hogy jól neveli a gyerekeket. A kis Linayjah fizikai sérülései azonban egészen mást mutatnak. A rendőrséget csütörtökön 12:50 körül értesítették a Briarwood Üdvhadsereg menhelyéről, a helyszínre érkező tiszteknek pedig azonnal feltűnt, hogy a kislány arca tele van véraláfutásokkal. Ezt az anya azzal magyarázta, hogy a gyermek az 5 éves testvérével verekedett. A boncolás azonban feltárta a többi, korábban elszenvedett sérülést is, a halál közvetlen okaként pedig a törzsét érő tompa ütést tette felelőssé az igazságügyi nyomozó.

Az anya később beismerte, hogy valóban "megütötte" a kislányt, amiért ő kinyomta a kézkrémet szerda este a konyha padlójára, a nyomozás szerint olyan erővel ütötte gyomorba és arcba, hogy Linayjahnak kiesett az egyik foga. Ezután Curry a hálószobába vonszolta a lányát, a falhoz csapta, majd az ágyra nyomva tovább ütlegelte az arcát és a gyomrát. A rémült kislány sírt és fájdalomra panaszkodott, de nagy nehezen elaludt, és másnap Curry nem engedte óvodába a kicsit, mert továbbra is fájdalmai voltak és a láza is felszökött. Amikor nem sokkal dél után a mentők megérkeztek a hívásra, a kislány már halott volt.

Curry másik négy, 3-9 év közötti gyermekét a gyermekvédelmi szolgálat vette gondozásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.