Kik jutnak az élő show-ba?

Nevetéssel és sírással rajtol a Rising Star

Már csak néhány órát kell várni, hogy megismerjük az első versenyzőket, akik az újonnan induló tehetségkutatótól, a Rising Startól várják a felemelkedést. Lássuk, mire számíthatunk!

2014.10.26 12:00ma.hu

Óriási nevetések, megindító pillanatok, na meg egy heves vita, aminek láttán még Majka is eltöprengett a műsorvezetői hangládán ülve, hogy lesz-e bunyó Mező Misi és Kerényi Miklós Gábor, alias KERO között. Ha mindössze egyetlen mondatban kellene összefoglalni a magyar Rising Star legelső adását, valami ilyesmi lenne benne, de természetesen a vadonatúj tehetségkutató, ami vasárnap este rajtol el, ennél sokkal többről szól.

Lesz benne például piros és kék ajtó, melyek ugyanoda vezetnek, mégsem mindegy, melyiken lép ki valaki: a kék ajtó a továbbjutást jelenti, a piroson távozók viszont lógó orral baktathatnak haza a családjukkal. Aztán lesz benne applikáció, ami már ingyenesen letölthető, de november 9-től, az élő adásokban jut igazán nagy szerephez, hiszen ennek segítségével dönthetnek a nézők arról, kit juttatnak tovább és kire nem kíváncsiak a továbbiakban.

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy ebben a show-ban is lesz négy zsűritag, ahogy azt már a többi tehetségkutatóban megszokhattuk, ám Mező Misi, Pásztor Anna, Feke Pál és KERO egyáltalán nem a megszokott keretek közt hallgatja meg a toplisták csúcsáról álmodozó jelentkezőket. Az első találkozás kifejezetten családias hangulatban zajlik, egy barátságosan berendezett nappaliban, ahol egyáltalán nem lepődik meg senki, ha mondjuk Feke Pál egy puha pléddel a térdén üldögél a kanapén és a versenyzővel együtt énekli a dalt.

És természetesen itt lesznek a show főszereplői, a versenyzők, akik bőséggel kaptak hideget-meleget a zsűri tagjaitól.

Fotó: TV2

Megismerkedhetünk vasárnap este például Gigivel (ejtsd: "Dzsidzsi"!), akinek az a hitvallása, hogy plázacicából sok van, "Dzsidzsiből" csak egy, és még a zsűrit is bevonja a produkciójába egy éneklés erejéig. Az ő ellentéte a fiatal szinkronúszó, aki azzal szórakoztatja csapattársait, hogy a víz alatt is énekel, de emellett azt is megtudhatjuk, hogy szavalni is gyönyörűen tud - igaz, ez nem befolyásolja azt, hogy egy énekversenyben továbbengedik-e vagy sem.

Lesznek itt is olyanok, akik tánccal próbálják majd leplezni az énektudás hiányát, de olyanok is, akikre joggal kapják fel a fejüket a szakemberek. Aki azért ülne csak le a képernyő elé, hogy ismerős előadóra bukkanjon, annak sem kell csalódnia, egy új karrierkezdetet remél a műsortól a Romantic együttesben már évekkel ezelőtt bizonyított Katinka, és alaposan felrázza a zsűrit Takáts Máté is, akiről csak a döntés után tudják meg, amit mi, nézők már a bemutatkozásánál meglátunk: a zenei géneket a Karthago frontemberétől, Takáts Tamástól örökölte.

Kíváncsiak, ki énekel anyaszült meztelenül a zuhany alatt, kinek a produkciója közben szunnyad el KERO, vagy ki az, akinek a távozása után egész egyszerűen csak annyit mond az egyik zsűritag, hogy "ez emberkínzás"? És hogy kinek a dala után jelenti ki azt a színházigazgató, hogy "teljesen nyitott vagyok, mint a szovjet-magyar húskonzerv"? Ezek is kiderülnek hamarosan, mint ahogy az is, hogy a felsorolt versenyzők közül kiket tartott érdemesnek a zsűri arra, hogy a kék ajtón keresztül engedje haza őket - és persze a vasárnap esti válogató végére azt is megtudhatjuk, hogy végül összeverekedett-e a két harcias zsűritag, vagy sikerült lecsillapítani a kedélyeket...

Rising Star - első adás: október 26-án 21.30-tól, majd minden vasárnap este 7-től.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.