Összeragadtak a szerelmesek

Kórház lett a romantikusnak induló tengerparti szex vége

Kevés romantikusabb dolog van annál, mint a tengerparton, vagy még inkább a parttól kicsit beljebb, a vízben szeretkezni, ám egy olasz pár valószínűleg soha többet nem próbálkozik ilyesmivel.

2014.10.22 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

A szerelmes olasz pár egy Porto San Giorgio-i strandon töltötte a szabadidejét, és mivel a víz is még kellemesen hívogató hőmérsékletű volt, a romantikára szomjazó párocska úgy döntött, a vízben koronázzák meg egymás iránt érzett vonzalmukat. A légyott nagyszerűen sikerült, ám amikor ki akartak jönni a tengerből, a férfi rémülten észlelte, hogy nem tud kiszabadulni a nő testéből - az Il Mattiono című olasz lap szerint a vízben létrejött szívó hatás miatt ragadhattak össze.

A kínos percek tovább fokozódtak, amikor a pár kénytelen volt még mindig összenőve kivánszorogni a partra, ahol egy arrafelé sétáló idegen diszkréten átnyújtott nekik egy nagyméretű törülközőt, hátha úgy meg tudják őrizni azt, ami a méltóságukból még nyomokban megmaradt. Aztán értesítették a mentőket, akik az ismeretlen párost az egyik közeli kórházba vitték, és ott a nő egy általában terheseknél használt méhtágító injekciót kapott - csak ezután válhatott a férfi ismét önállóvá.

Arról nem szól a fáma, hogy ezek után van-e kedvük máskor is a vízben szexelni, de aligha lehet kérdéses a válasz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.