Székrekedést akart gyógyítani

Megdöbbentő röntgenkép: üveg volt a férfi végbelében

Azt gondolnánk, a röntgenorvosok munkája egyhangú, unalmas elfoglaltság, de ez nem így van: néha egészen megdöbbentő képekkel találkozhatnak egy-egy betegnél. Például egy üveggel a végbélben.

2014.10.21 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/zirconicusso (Képünk illusztráció!)

Amikor az orvos elkészíti a röntgenfelvételt, sok mindenre fel lehet készülve, de arra ritkán számít, hogy egy üvegpalackot talál a beteg végbelében. Márpedig a Guangdong tartományban lévő Zhuhai város kórházában pontosan ezzel a képpel szembesült az orvos, aki egy 60-as éveiben járó beteget vizsgált.

A férfi, aki érthető módon nem engedélyezte, hogy a nevét nyilvánosságra hozzák, azt mondta az ügyeletes orvosnak, hogy székrekedése volt, és valami egészen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag azt gondolta, hogy ezzel az üveggel könnyíthet az emésztési problémáin. Aztán mire észbe kapott, az üveg már olyan mélyre csúszott, hogy nem tudta kiszedni.

Azt nem tudni, hogy milyen módszerrel sikerült az orvosoknak eltávolítaniuk az egyáltalán nem oda illő tárgyat, de a kórház közlése szerint a beteg most már lábadozik a megalázó kaland után - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.