Rejtélyes idegen mentette meg a férfi életét

Hőst keresnek: ki hozta ki a férfit az égő házból?!

Egy okostelefonnal csípték el a férfit, aki egy lángokban álló házból kimentette a lassú mozgású idős férfit. Nélküle szinte biztosan meghalt volna, de az ismeretlen megmentő kiléte azóta is rejtély.

2014.10.21 12:06ma.hu
Fotó: YouTube

Senki nem tud róla semmit, csak annyit, ami a videón is látszik: van egy LA Dodgers feliratú sapkája, egy csíkos ingje, meg bajuszt visel, de hogy ki ő és honnan jött, azt sűrű homály övezi. Most mégis a férfit keresi mindenki a kaliforniai Fresno városában, ahol szombat délután kigyulladt egy ház és kis híján benne lelte a halálát egy idős úr. A tűz egy nyugdíjasotthonban csapott fel, és Roberta Denise nem tudta kihozni a 73 éves apját, csak azt hajtogatta, hogy ő még bent van.

"Az unokám volt a legfontosabb, hogy őt élve kihozzuk, ezzel kellett először megküzdeni. A második természetesen az volt, hogy az apámat kijuttassuk" - mondta a nő, de egyértelmű volt, hogy Robert Wells csak egyedül juthat ki, senki nem kockáztatta azt, hogy bemenjen a lángok közé. Aztán hirtelen egy nagy robaj hallható, valószínűleg felrobbant valami az épület belsejében, amit a környéken állók elszörnyedve, sikoltással vettek tudomásul, majd a következő pillanatban felbukkant a titokzatos férfi, vállán az idős Wellsszel, akiről aligha gondolta bárki is, hogy túlélheti a katasztrófát.

"Nem tudtam elég gyorsan haladni, ezért a fickó odajött hozzám és kivitt onnan" - nyilatkozott az eset után a megmentett férfi, aki oxigénpalackot használ. A mentőcsapatoknak egyébként mintegy fél órájukba telt eloltani a tüzet, a keletkezés okáról nincsenek pontos információk, így azt sem tudni, hogy baleset történt-e vagy szándékos gyújtogatás, és a többi túlélő számáról sincsenek részletesebb adatok, csupán az biztos, hogy a titokzatos idegennek köszönhetően végül mindenki élve jutott ki az épületből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.