Hiányzott a gyereknek az anyja

Megölte és megcsonkította a fiát, mert bepisilt az ágyban

Tragikus véget ért egy kisfiú élete, aki nem tudta feldolgozni, hogy az anyja elhagyta őt és az apját, emiatt többször is bepisilt az ágyban. Apja lemészárolta dühében és megcsonkította.

2014.10.20 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Gyilkosság gyanújával tartóztattak le egy férfit a kínai hatóságok, a vád szerint elvágta egy machetével a 9 éves kisfia torkát, majd levágta a nemi szervét, amiért újra az ágyba vizelt. A 39 éves Tang Minghua a rendőrségi jelentések szerint azért borult ki, mert a felesége elhagyta őt a lányukkal együtt egy másik férfiért, a férjének pedig a fejéhez vágta, hogy soha nem dolgozik, csak egész nap otthon iszik. A Kao nevű fiukat viszont a férjénél hagyta, hogy gondoskodjon ő a gyermekről.

A kisfiú azonban nehezen viselte az anyja hiányát, és többször bepisilt az ágyában, amivel viszont kiváltotta az apja féktelen haragját. Nem sokkal a végzetes nap előtt Minghua el akarta zavarni a fiát vécére, ám a gyermek azt mondta, nem kell neki mennie - majd röviddel később ismét nedves lett az ágy. Így aztán az apa ezúttal is ráparancsolt a gyermekre, hogy ürítse ki a hólyagját, de a gyerek annyira ideges volt, hogy nem tudott engedelmeskedni. Erre Minghua fogta a kezében lévő machetét, amivel már előzőleg is hadonászott, és elvágta a fiú nyakát.

Aztán levágta a már halott Kao nemiszervét, és mintha mi sem történt volna, lefeküdt aludni a saját ágyába - számolt be a Daily Mirror. A gyilkosság a házon kívül történt, ezért nem telt bele sok idő, hogy a szomszédok felfedezzék a vérben úszó holttestet, ők értesítették a rendőrséget is. A férfi a letartóztatása közben is egyre csak a feleségét okolta a kegyetlen gyilkosságért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.