Nem figyeltek a 9 éves kisfiúra

Medvét akart etetni, odalett az egész karja

Nem vették észre időben, hogy a 9 éves kisfiú veszélyes dolgot művel az állatkertben, így még mielőtt megakadályozhatták volna, a ketrecben lévő medve leszakította a gyermek karját.

2014.10.20 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Hal Brindley (Képünk illusztráció!)

Leszakadt egy 9 éves kisfiú karja a kínai Pingdingshan Hebin parkban, amikor egy medvét akart megetetni. Az állat egy ketreccel volt elzárva a látogatóktól, ám a gyermek benyúlt rajta és úgy próbálta odaadni a csemegét. A fiút azonnal a közeli kórházba szállították, de a karját már nem lehetett megmenteni, a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem lehetett már visszavarrni a szétroncsolódott szöveteket - számolt be a Metro című brit lap.

Az nem derült ki, hogy a gyermekkel volt-e felnőtt is és ha igen, akkor miért nem figyelt rá, amikor benyúlt a ketrecbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.