Megoperálták

Infarktussal műtötték a népszerű sportriportert

Lapértesülés szerint Hajdú B. Istvánt zajló szívinfarktussal vitte a szirénázó rohammentő pénteken kórházba.

2014.10.19 19:39ma.hu
Fotó: Facebook

Szívműtétje után már jobban van Hajdú B. István - írja a BorsOnline: pénteken este egy Budafoki úti csarnokban futballozott a barátaival, amikor érezte, hogy elfogyott a levegője.

– Kimentem a folyosóra, hideget, meleget éreztem, mellkasi fájdalom gyötört, majd le kellett feküdnöm a padlóra – mondta a tévériporter. – A riadóztatott mentők idejében érkeztek, és tőlük tudtam meg, hogy a vérnyomásom 210 fölé szaladt, és épp szívinfarktussal visznek be a Budai Irgalmasrendi Kórházba. Azonnal megműtöttek, a beavatkozás harminc percig tartott.

Szerencsére szakértő kezek közé került, a kardiológus az egyik érből egy vérrögöt távolított el.

– Az lehetett a gond, hogy elég régen futballoztam, és a szívem erre rosszul reagált – folytatta a riporter, aki a körülményekhez képest jól van.

Egyelőre az intenzív osztály őrzőjében fekszik, és várhatóan ma vagy hétfőn kerül át egy másik osztályra, de azt egyelőre nem tudja, mikor bocsátják haza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.