Kíváncsi volt a reakciókra

Szexuális játékszerekkel dobálta meg a fiatal lányokat

Hatalmas színes szexuális játékszereket dobált a kocsija ablakán keresztül a járdán sétáló fiatal lányok elé, hogy megfigyelje, hogyan reagálnak az extrém helyzetre - végül letartóztatták a férfit.

2014.10.19 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Clare Bloomfield

Több mint 30 különféle szexuális játékszert talált a rendőrség, amikor az amerikai Milwaukee-ban házkutatást tartott Konrad Peters otthonában. A 28 éves férfi miatt akkor indult el a nyomozás, amikor többen bejelentést tettek, hogy az autója ablakából erotikus eszközöket dobált a járdán sétáló fiatal lányok felé, akik közt 13 éves gyerekek is voltak. A férfi azt mondta, kíváncsi volt, hogyan reagálnak a fiatalok a váratlan szituációra.

A rendőrség szerint legalább három alkalommal támadott meg 13-15 év közötti lányokat. A múlt hónapban két 14 éves lány sétált az utcán, amikor az autójában ülő Peters egy hatalmas, lila színű szexuális játékszert hajított a lábuk elé, majd azt figyelte, mit csinálnak. Egy másik hasonló esetben egy 15 éves lányt inzultált ugyanilyen módon, amikor ő a buszmegállóból gyalogolt hazafelé. Bár akkor is végignézte a lány reakcióját, a tinédzsernek volt annyi lélekjelenléte, hogy néhány betűt és számot sikerült megjegyeznie a rendszámból, ami alapján a rendőrség közelebb tudott kerülni a perverz támadóhoz.

Legutóbb egy 13 éves lány volt az áldozat, aki a lába elé dobott műpénisz láttán inkább továbbment az otthona előtt, mert nem akarta, hogy a férfi megtudja, hol lakik. Amikor haza mert menni, beszámolt az apjának a történtekről, ekkor már azt is tudták, hogy egy fekete színű Hondát keresnek, és ez a rendszámtöredékkel együtt elegendő információ volt ahhoz, hogy a nyomozók eljussanak Petershez. A férfit gyerekek molesztálása vádjával letartóztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.