Csatorna-csatt

Hét utas megsérült egy velencei vízibusz balesetében

Zúzódásokkal és kartöréssel szállították kórházba annak a vaporettónak az utasait, amely pénteken Velence egyik központi csatornáján egy másik hajónak ütközött.

2014.10.17 18:19MTI
A kép illusztráció (YouTube screenshot)

A Giudecca-csatornáján közlekedő vaporetto vízibusz egy lehorgonyzott dereglyének ütközött neki. A teherszállításra használt, alacsony és széles vízi jármű tele volt cölöpökkel, amelyeket a csatornába vert le. Amikor a két hajó összeütközött, az egyik cölöp átfúrta a vaporetto egyik ablakát.

Massimo Barboni a velencei tűzoltóság parancsnoka elmondta, hogy a hét megsérült utas állapota nem súlyos.

2013 augusztusában egy vaporetto és egy gondola ütközött össze. A balesetben a gondolán utazó német turista életét vesztette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.