Kiborult a beteg a végbélműtét után

Rózsaszín bugyiban ébredt a műtéti altatásból a férfi - most perel

Pert indított a kórház ellen a férfibeteg, aki egy rutinszerű végbélvizsgálatra feküdt be, ám amikor az altatásban végzett beavatkozás után felébredt, szinte sokkolta őt a rajta lévő rózsaszín bugyi látványa.

2014.10.17 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/papaija2008 (Képünk illusztráció!)

Pert indított a Delaware-i Sebészeti Központ ellen egy amerikai férfi, azt állítva, hogy egy kolonoszkópiás vizsgálat és mintavétel után arra ébredt, hogy egy rózsaszín női bugyit húztak rá a műtőben. A 32 éves Andrew Walls 2012 októberében feküdt be a kórházba, és fogalma sem volt róla, hogy mit tettek vele a műtőben, míg magához nem tért és észre nem vette az egyáltalán nem neki illő fehérneműt. Az elmúlt két évben megpróbálta túltenni magát azon a lelki gyötrelmen, amit az eset okozott neki, de mostanra rájött, hogy túl sok veszteség érte az eset miatt, és ezért fordult ügyvédhez - számolt be a Daily Mirror.

Az ügyvéd által benyújtott beadvány szerint "az alperes rendkívüli és felháborító magatartása átlépte a tisztesség minden lehetséges határát". A Doverben élő férfi az eset után hosszú ideig annyira össze volt törve, hogy képtelen volt dolgozni, ez pedig anyagilag is jelentős kiesést okozott. Az ügyvéd azt is leírta, hogy amikor Wallls bement a kolonoszkópiás beavatkozásra, akkor semmiképp nem viselhetett női fehérneműt, és önként, tudatosan és szándékosan sosem lett volna képes ilyen holmit magára húzni.

A delaware-i kórház szóvivője egyelőre nem nyilatkozott a vádakkal kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.