Ritkán hangoztatott tények a színészről

Mindjárt 70, de levetkőzött Danny DeVito

Danny DeVito a jövő hónapban tölti be a 70. születésnapját, és eddigi életében már igazán sokat letett az asztalra ahhoz, hogy most már azzal foglalkozzon, ami igazán a szívügye. De mik is ezek pontosan?

2014.10.17 14:00ma.hu
Fotó: Redlemon

A hamarosan 70 éves Danny DeVito már megteheti, hogy azzal foglalkozzon, ami igazán a szívügye. A velejéig romlott sorozat, a Felhőtlen Philadelphia épp ilyen: a termetre apró, de tehetségét nézve nagy kaliberű színész valósággal lubickol Frank Reynolds szerepében. A sorozat sikerét jól jellemzi, hogy a Magyarországon október 17-én induló új évad már a kilencedik lesz a sorban.

DeVitót számos új oldaláról ismerhettük meg a szitkomban, ám még így is maradtak fehér foltok az életében. Hogy ez ne maradjon így, íme néhány érdekes adat az „öregről”.

Minden bizonnyal Danny DeVito Hollywood legidősebb férfi színésze, aki meztelenül mutatta meg magát. A sztár a Felhőtlen Philadelphia ötödik évadában egy díványból tört elő, izzadságtól csatakosan, anyaszült meztelenül. Maga DeVito is úgy nyilatkozott, hogy erre a látványra senki sem vágyott, a poén viszont ült.

Fotó: Redlemon

A Felhőtlen Philadelphia készítői a második évadban hívták fel DeVitót, hogy csatlakozzon a stábhoz. "Úgy voltam vele, hogy ebből vagy egy iszonyat jó dolog sül ki, vagy legalább szórakoztunk egyet" - mondta a színész. Végül mindkettő sikerült, a sorozat befutott, DeVito pedig imádja, hogy bármit megtehet a forgatáson. Külön öröm számára, hogy a főhősök mind visszataszítóak, gátlástalanok, egocentrikusak és iszákosak.

A maga módján formabontó is a Felhőtlen Philadelphia. DeVito vegetáriánus, a jó italokat azonban nem veti meg. Az egyik élő adásban a színész láthatóan pityókásan jelent meg, később bevallotta: túl sok limoncellót iszogatott George Clooney társaságában. DeVito jól jött ki a szeszügyből: a botrány hullámait meglovagolva saját limoncello márkát dobott piacra.

Fotó: Redlemon

Akárcsak a sorozatban megformált karaktere, Frank, DeVito is számtalan dologgal próbálkozott már az életben. A különbség mindössze az, hogy DeVito nem a zavarosban halászott. A színészkedésbe szakképzett fodrászként kezdett bele, ám később szögre akasztotta az ollót. Egy ideig a vendéglátásban is aktív volt: étterme szerényen a DeVito nevet viselte.

Még mielőtt hírességgé vált volna, a Felhőtlen Philadelphia sztárja már jó kapcsolatrendszerrel bírt Hollywoodban. Jack Nicholson gyerekkori barátja, hiszen családjaik régi ismerősök, Michael Douglas pedig egykoron a szobatársa volt.

A Felhőtlen Philadelphiát hétköznaponként éjfélkor nézhetik meg DeVito és a sorozat rajongói a magyar humorcsatornán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.