Csak a végén fedezte fel a vendég a tetemet

Döglött egér volt a bónusz a kávéspohár alján

Már csak néhány csepp kávé volt a pohárban, épp emiatt emelte le a gyorsétteremben ebédelő férfi a kupakot, de arra egyáltalán nem volt felkészülve, amit a pohár alján meglátott.

2014.10.16 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Mister GC

Amikor valaki betér a világ talán legismertebb gyorsétterem-hálózatának egyik éttermébe, általában örömmel szokta fogadni, ha a nagyobb rendeléséért cserébe még valami extra is kerül a tálcájára: néha egy ajándék fagyi, máskor egy játék a menühöz... De van úgy, hogy az öröm ürömmé változik, és még a kávé is megkeseredik a szánkban, pedig előtte sem volt túl édes. Mint például Ron Morais számára, aki a kanadai Frederictonban ült be a kollégáival egy jó kis ebédre.

"Mindig le szoktam venni a pohár fedelét, hogy az utolsó korty kávét meg tudjam inni. De amikor ezúttal levettem a kupakot, egy kis meglepetés várt rám a csésze alján: egy döglött egér" - mesélte a férfi a CBC tévécsatornának. A történet annyira abszurd, hogy még Morais kollégája sem hitte volna el, ha nem a saját szemével látja. "Ha nem láttam volna Ront, hogy az utolsó cseppig megissza a kávéját, azt mondtam volna neki, hazudsz" - jegyezte meg Brad Patterson, az egyik munkatárs.

A gyorsétteremlánc a vádak hallatán azonnal belső vizsgálatot indított, de egyelőre azt mondják, semmi bizonyíték nincs arra vonatkozóan, hogy az étteremben kártevők lennének. Arra hivatkoznak, hogy az élelmiszer-biztonság és a minőségi előírások a legfontosabbak egész Kanadában, és országszerte kiemelkedő szabványoknak tesznek eleget, így elszigetelt esetként tekintenek a döglött egeres kávéra.

A gyomorforgató incidens dacára ugyanakkor Ron egész jól fogadta a dolgot, sőt, még viccelődni is volt kedve - persze miuitán legyűrte az első néhány percben jelentkező émelygését. "Végül is jobb állapotban vagyok, mint az egér" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.