Csak egy vékonyka bugyi volt a gyermeken

Pucéran rakta ki a lányát az erdőbe: a hidegtűrését tesztelte

Anyaszült meztelenre vetkőzött, a nyolcéves kislányának pedig csak a bugyit engedte magán tartani egy férfi, aki konokul kitartott amellett, hogy csak a hidegtűrést tesztelte a gyermeken.

2014.10.15 18:34ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/arztsamui

Meztelenre vetkőzve bukkantak a férfira a szlovák rendőrök egy Pozsony közeli erdőben, nyolcéves kislánya egy szál bugyiban ült a térdén és csak úgy reszketett a hidegtől, de Jan Magusin a rendőrség kérdésére egyre ingerültebben bizonygatta, hogy csak a hideghez akarta hozzászoktatni a lányát. Mint mondta, meg akarta tanítani neki, hogyan kell kibírnia az alacsony hőmérsékletet is, és senkinek semmi köze hozzá, hogy ezt milyen módszerrel teszi.

A 38 éves férfi keresésére egy 200 fős alakulatot vezényeltek ki, miután ő nem jelent meg a munkahelyén, és az iskolában is rosszat sejtettek, amiért a kis Nina nem volt az osztályban. Az eltűnt apát és lányát a 30 éves Josen Hanzlik látta meg, ahogy keresztülbiciklizett az egyik erdei úton. A kislány csak úgy vacogott a hidegben, de azt is észrevette a férfi, hogy Magusin nem is vesz tudomást arról, hogy valaki meglátta őket.

A rendőrség számára eleinte úgy tűnt, hogy az apa meg van zavarodva, de kevéssel később már agresszíven, kiabálva támadt a tisztekre, amiért azok "megakadályozták a gyermeke hidegtűrési tesztelését". A páros mindkét tagját kórházba szállították, de rövid megfigyelés után már a kislányt is haza lehetett engedni - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.