Görbebotjával ölte meg az asszonyt a gyerek

90 éves nőt gyilkolt a 10 éves kisfiú

Felnőttként állítják bíróság elé, és büntetése is eszerint várható annak a 10 éves kisfiúnak, aki összevert, majd megölt egy idős asszonyt - mert ő rákiáltott a gyermekre.

2014.10.15 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/africa

Gyilkosság lett a vége a gyermeki lázadásnak, amit az indított el, hogy a 90 éves Helen Novak rákiáltott vlamiért Tristen Kurillára. A pennsylvaniai Tyler Hillben élő 10 éves kisfiú ezen annyira bedühödött, hogy berontott az asszony szobájába, majd felkapta a nő görbebotját és Helen torkára szorította. A rendőrség közlése szerint a gyermek a bottal az ágyra nyomta a nőt, aztán ököllel többször meg is ütötte - számolt be a Metro című brit napilap.

Az asszonyt Tristen nagyapja gondozta, ő vérző szájjal talált rá a nőre, de már nem lehetett segíteni rajta. A kisfiút az édesanyja, Martha Virbitsky vitte be a rendőrségre, ahol a hírek szerint felnőttként vádolják meg emberöléssel és súlyos testi sértéssel. Első meghallgatására október 22-én kerül sor, addig óvadék ellenében sem szabadulhat az előzetes letartóztatásból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.