Frissességre és megújulásra készül

Csak csatornát váltott Ördög Nóra, műfajt nem

Már csak két hetet kell várniuk a tévénézőknek, hogy kezdetét vegye a vadonatúj zenei tehetségkutató, amelynek élén Majka mellett az eddig szülési szabadságon lévő Ördög Nóra lép színpadra.

2014.10.12 12:00ma.hu
Fotó: TV2/Nánási Pál

Hetek óta suttogták a TV2 folyosóin és azokon kívül is, hogy Ördög Nóra hamarosan visszatér, ám teljes bizonyossággal csak most derült ki, hogy pontosan mikor és főleg milyen műsorban. Ez alapján kijelenthetjük: az immár kétszeres kismama csupán csatornát váltott a nyár elején, műfajt viszont nem, és olyan környezetben találkozhatunk vele újra, amilyenben már évek óta megszokhattuk. Talán a díszletek kicsit másképp fognak kinézni, talán bizonyos elemek mások lesznek a műsorban, de az biztos, hogy Nóra ott tér vissza, ahol igazán jó tud lenni: egy tehetségkutató műsorban, ráadásul zenei tehetségkutatóban.

Igen, ő lesz a társa Majkának az október 26-án elrajtoló Rising Star című show-nak, ami külföldön már számos országban nagy sikereket ért el, a TV2-n pedig közvetlenül váltja a Sztárban Sztárt: az első adás a sztárshow fináléját fogja követni, majd a két válogatás után kezdetét veszik az élő adások is. A két műsorvezető izgatottan készül a közös munkára, Majka legfőképp az újdonsága miatt várja a feladatot, hisz ilyen területen még nem próbálta ki magát, és nemcsak az élő adásokban találkozhatnak vele a nézők, hanem a háttérműsornak is ő lesz a vezetője.

Ami Ördög Nórát illeti, neki ez a műfaj nem ismeretlen, Majka lazaságára azonban nagyon kíváncsi, és mint fogalmazott, biztos benne, hogy így belőle is felszínre tud kerülni a könnyedebb oldala. „Érdekes és nagyon izgalmas párosítás ez, aminek én kifejezetten örülök. Várom, hogy Majka laza személyisége mit fog belőlem kihozni. Úgy gondolom, hogy nagyon illik a Rising Star frissességéhez, újszerűségéhez és biztos vagyok benne, hogy mellette a nézőknek én is egy újabb, lazább oldalamat tudom megmutatni majd” – árulta el a műsorvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.