X-faktor

Stohl András visszatér: mentorsegéd lesz

Az utolsó, minden eldöntő forduló. 24 kiváló énekes, közülük azonban csak 12-nek szurkolhatunk majd egész ősszel az X-Faktor élő adásaiban. Ma este kinyílnak a Mentorok Házának kapui - vajon idén kik lesznek az ítészek segítői?

2014.10.11 08:31ma.hu

Danton halála, István, a király, vagy Őrült nők ketrece - csak néhány színdarab, melyben együtt dolgozott Alföldi Róbert és Stohl András. A botrányairól elhíresült ős-RTL-es műsorvezető most az X-faktorban tér vissza, mint mentorsegéd, a fiúk kiválogatásában segít a rendezőnek - szigorúan szakmai szempontok szerint.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.