Új dallal jelentkezett az énekesnő

Zséda: A szerelemre mindenkinek szüksége van

A megtalált és elvesztett szerelemről énekel Zséda legújabb, Hány percet élsz című dalában, amely a múlt héten debütált a rádióban, és várhatóan a slágerlistákról sem fog hiányozni.

2014.10.07 13:00ma.hu
Fotó: Redlemon

Abaházi Csaba műsorában gyakorta találkozhatunk a legújabb és legfrissebb slágerekkel, és abban is biztosak lehetünk, hogy a rádiós a zenei trendekben is alaposan otthon van. Nem véletlen, hogy néhány napja egy vadonatúj magyar számot is bemutatott a legklasszabb kívánságműsorban, ami máris slágergyanús, és ki tudja, meddig menetel majd felfelé a listákon.
Zséda a Hány percet élsz című legújabb dalában a szerelem erejéről énekel. „Igazi mesélőnek tartom magam, akkor éneklek boldogan egy dalszöveget, ha az az én történetem. Saját érzésekből táplálkozom, olyan élményekről vallok, amelyek komoly hatást gyakoroltak rám. Szerettem volna, ha a megtalált és elveszett szerelemről szóló dalszövegem igazán szíven találja az embereket. A szerelem érzésére mindenkinek szüksége van, és kérdés, hogyan is lehet élni nélküle” – mesélte a gyönyörű énekesnő.

Abaházi Csaba a felvétel kapcsán párhuzamot vont a nemzetközi trendekkel is a dalpremierkor. „Úgy gondolom, hogy Zséda legújabb dala a világslágerekhez igazodó hangzásvilággal rendelkezik. Hangsúlyos szerepet kap benne a gitár, ami hasonló módon szól, mint David Guetta és Sam Smith Lovers on the Sun című számában, ami a nyár egyik legnagyobb slágere volt. Az élő hangszerek nagyon feldobják a zene hangulatát”– mondta el a leghallgatottabb rádió zenei szakértője, akinél a világslágerek után most egy hazai dal debütált.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.