Olaszországban utazgat

Sarah Jessica Parker rákapott az olaszokra?

Szép olasz tájakon utazgat Sarah Jessica Parker következő filmjében, egy romantikus vígjátékban.

2014.10.04 05:33MTI

Az All Roads Lead To Rome (Minden út Rómába vezet) című produkciót Ella Lemhagen svéd rendezőnő forgatja októbertől. A forgatókönyvet is Lemhagen jegyzi Cindy Meyersszel és Josh Appignanesivel. A felvételek Rómában kezdődnek - számolt be róla a Variety.com hollywoodi portál.

A film főhőse Maggie (Parker), aki egykori olasz szerelmével, Lucával járja be az elbűvölő olasz tájakat Maggie kamasz lánya után kutatva. Mindeközben ráadásul Luca anyja titokban tervet kovácsol a szerelmesek összeboronálásáról.

Parker az elmúlt években a Szilveszter éjjel és a Csak tudnám, hogy csinálja című romantikus komédiákban szerepelt a filmvásznon. Népszerűségét a Szex és New York-filmeknek is köszönheti, amelyekben Carrie Bradshaw újságírónőt alakította.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.