Mindent elad, ami az esküvőre emlékezteti

Kiborult a feleség: megcsalta a férje - egy másik férfival

Ha egy ifjú feleség alig fél évvel az esküvő után rádöbben, hogy férje hűtlen volt hozzá, az igencsak kiábrándító érzés tud lenni. Hát még az, ha a titkos szerető nem egy másik nő, hanem egy férfi!

2014.10.02 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Rosen Georgiev

Teljesen kiborult az ifjú feleség, amit meg is lehet érteni: nem elég, hogy csupán hat hónap telt el az esküvő után, amikor felfedezte, hogy a férje félrelépett, de ezzel egyidejűleg azzal is szembesülnie kellett, hogy hites ura valójában jobban kedveli a férfiakat. Ezért az összetört szívű asszonyka - aki nem akarja felfedni a valódi kilétét - feldobott az internetre mindent, ami az esküvőre emlékezteti, a komplett gyűjteményért pedig 1850 eurót - 574 ezer forintot - kér. A "csomag" tartalmazza a jegygyűrűt és a hozzá való kísérőgyűrűt, a menyasszonyi ruhát a hozzá illő fejdísszel együtt, valamint a koszorúslányok ruháit.

Az elefántcsont színű ruha, amely 36-38-as méretű hölgyekre jó, 770 eurót ért, ehhez tartozott egy olyan hosszú uszály, ami bevonuláskor a templom teljes hosszában elterült - a fejdísszel együtt 125 euróért jelent meg az apróhirdetési oldalon. A három darab, lila koszorúslány-ruhát összesen 200 euróért viheti el valaki, a 18 karátos fehéraranyból készült két gyűrűt pedig 725 euróra tartja a nő, akinek édesanyja egy rádióműsorba is betelefonált, hogy arra biztassa a hallgatókat, hogy licitáljanak a félresiklott házasság emlékeire.

Amikor a fiatalasszony a férjét rajtakapta a másik férfival, nem akart hinni a szemének, de még nagyobb volt a sokk, amikor azt is megtudta, hogy a férje nem akkor fedezte fel a benne bujkáló homoszexuális hajlamokat, hanem valójában már évek óta tartott a titkos viszony. Az esküvői relikviák eladása csak töredéke annak, amit az összetört szívű nő végig akar vinni, nem éri be azzal, hogy házasságkötése emlékeit pénzzé teszi, de már elindította a válópert is, amelynek során ki tudja, mit sajtol ki a hazug férjből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.