Ittasan és túl gyorsan vezetett

El akart bújni, de lebuktatta a szaga a részeget

Ha nem száguldozik olyan gyorsan, talán észre sem veszik a rendőrök, ám a részeg sofőr nemcsak lebukott, de utána még elmenekülni sem tudott, mert a szaga alapján könnyedén rátaláltak.

2014.09.30 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/xedos4

Túl gyorsan vezetett, ezért eredtek az oregoni rendőrök egy férfi nyomába, de aztán kiderült, hogy nem a gyorshajtás volt az egyetlen, amiben vezetés közben hibázott. A 35 éves Charles V. Agosto 160-nal száguldozott egy piros Honda Prelude-del, aminek a sebességtől egyszer csak lerepült a motorháztetője, ám úgy tűnt egy darabig, hogy sikerült elmenekülnie a sofőrnek.

Kicsivel később a Libanon városban járőröző rendőrség rátalált az út mentén leállított autóra, és gyalog folytatták a keresést a sofőr után, aki egy bokorba bújt be, azt remélve, hogy ki tudja várni, míg az egyenruhások elvonulnak onnan. Arra azonban nem számított, hogy a tiszteknek még kutya sem kell, hogy kiszagolják az erős alkoholt, ami belőle áradt, és némi "szimatolás" után rá is bukkantak a borok alján kucorgó részegre.

A férfit nemcsak gyorshajtás és ittas vezetés miatt állítják bíróság elé, de kiderült, hogy megsértette a próbaidőt is, amit egy korábbi, nem részletezett kihágás miatt szabtak ki rá. A letartóztatásakor azt mondta, már megbánta a szabálytalankodást - számolt be a TBO című floridai hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.