A szomszéd kapta rajta a perverz férfit

Öt év börtönt kapott a kiskutya megerőszakolásáért

Felesleges volt tagadni, a szomszéd mindent látott, így a perverz férfi a bíróság előtt is beismerte, hogy megerőszakolta a nyolchónapos kiskutyát. Tettéért öt év börtönre ítélték.

2014.09.29 22:00ma.hu
Fotó: Floridai Ügyészség

A tettenérés után beismerte a bűncselekményt, így öt év börtönre ítélte a floridai bíróság a 62 éves Guy James Bullt. A Daytona Beachben élő férfit a szomszédja kapta rajta, amint a nyolchónapos kölyökkutyáját erőszakolta, és amikor rájött, hogy figyelik, sietve felkapkodta a nadrágját - számolt be az ügyészségi forrásokra hivatkozva a Metro című brit napilap. "Ennek az ügynek a körülményei teljesen érthetetlenek és gonoszak" - jegyezte meg RJ Larizza államügyész.

A kiskutya az eset után egy állatvédő szervezet gondozásába került, ahol Rose-nak nevezték el. Bull több más bűncselekményben is vétkesnek vallotta magát, arról azonban nincs hír, hogy a perverz vonzalma miatt elrendeltek-e elmeorvosi kezelést is a börtönbüntetés mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.