Dermesztő felfedezés

Kukacok potyogtak a plafonról - egy hullából másztak elő

Sokkoló felfedezést tett egy londoni nő, amikor kiderült, miért jelent meg a plafonon egyre több kukac, amik egy hét után már a lakás minden pontján vonaglottak: a fölöttük lakó szomszéd hullájából jöttek.

2014.09.29 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Stoonn (Képünk illusztráció!)

Azt mondta, valóságos horror volt, amikor felfedezte a mennyezetről aláhulló kukacokat a dél-londoni lakásukban, de az semmi sem volt ahhoz képest, mint mikor kiderült, hogy a fölöttük lakó férfi bomló holttestéből származnak a csúszómászók. A négygyermekes Karen Davy elmondta, hogy nagyjából egy héttel azelőtt jelentek meg a kukacok, mint ahogy értesítette a rendőrséget. "Nem tudtam éjszaka aludni. Azt vártam, hogy hol jelennek meg, és kétségbeesetten próbáltam egy vödör fehérítővel eltakarítani a nyomukat. A gyerekek rettegtek, a kisebbek még a konyhába is féltek bemenni" - mesélte a Metro című brit napilapnak.

Az asszony a férjével, a tanárként dolgozó, 40 éves Tayóval, valamint négy gyermekével él: Naledi 15, Caira 11, Micah 10, Ayanda pedig 9 éves. Először szeptember 17-én fedezték fel a kukacokat, aztán két nappal később arra mentek be a konyhába, hogy szó szerint ellepték a helyiséget a kukacok, több százan hemzsegtek. Néhány álmatlanul töltött éjszaka után megkérdezte a szomszédait, ők is tapasztalnak-e hasonlót, aztán a gondnokhoz fordult segítségért, akivel bekukucskáltak az egy emelettel feljebb lakó férfi lakásába.

"Soha nem láttam ilyet azelőtt. Az ablakon a fejem fölött legyek jöttek ki, aztán egy fuvallat érkezett belülről, és az a szag borzalmas volt. Majdnem elhánytam magam. Azonnal hívtam a rendőrséget" - mesélte. Kiderült, hogy az Öböl-háborút is megjárt 41 éves veterán, Richard Williams legalább két hónappal korábban elhunyt, de senki nem vette észre, és a kukacok a bomló holttestében szaporodtak el. A hullát a hatóságok már elvitték, de a kukacokat egyelőre nem sikerült teljesen kiirtani, a család nem tudja, meddig kell még küzdeni ellenük.

"Rovarirtót nem permetezhetek szét, mert a lányom asztmás" - magyarázta, így hát maradnak a természetes módszerek, meg a remény, hogy előbb-utóbb élelem híján tényleg kipusztulnak a férgek és végre újra nyugalom lesz a lakásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.