Kutyaketrecben tartották a fiút?

"A hárommellű nő rabszolgája voltam"

Miközben a fél világ azt találgatta, hogy tényleg három melle van-e a nőnek, vagy csak ügyes trükk az egész, egy 18 éves fiatal férfi azzal állt elő, hogy őt rabszolgaként tartotta Jasmine Tridevil.

2014.09.29 14:00ma.hu

Hetek óta a fél világ azt találgatta, hogy vajon csak egy ügyes trükk - például Photoshop -, vagy a Jasmine Tridevil néven elhíresült nő tényleg egy harmadik mellet is operáltatott a meglévő kettő közé, ám most egy 18 éves férfi azt állítja, látta, hogy átverés az egész. Sőt, ennél jóval többet is mondott: ha igazat beszél, akkor elképzelhető, hogy az eredetileg Alisha Hessler szexrabszolgaként tartotta az ifjú férfit.

Michael Squier azt mondta, az interneten ismerkedett meg Hesslerrel, és négy hónappal ezelőtt a floridai Tampában találkozott, az online fórumon a szexuális fétisekről cseverésztek. A személyes találkozó azonban másképp alakult, mint ahogy Squier elképzelte. "Rabszolgaként tekintett rám, megvert és megalázott. Életem végéig megmaradó fizikai sebhelyeket szereztem és a szégyen örökké elkísér azért, amit tett velem" - idézte a szavait a Metro című brit lap.

Fotó: Facebook

A férfi azt állítja, hogy összesen két és fél hétig éltek együtt, mielőtt sikerült megszöknie. A nő a házon kívül egy fából készült oszlophoz bilincselte és megkorbácsolta, ezután tudott Squier kiszabadulni. Azt egyébként maga Hessler/Tridevil is megerősítette a The Sun című amerikai bulvárlapban, hogy rabszolgát tartott, de azt is hozzátette, hogy a férfi a mellkasára karcolta Jasmine nevét.

Squier a sok vihart kavart "harmadik mellről" is beszélt, de erről azt állította, hogy csak egy jól sikerült protézis, és Jasmine bármikor le tudta venni. Ezt azonban a nő a Facebookon egy bejegyzésében cáfolta és továbbra is kitartóan állítja, hogy valódi a harmadik keble is, amiről rövidesen fizikai bizonyítékokat is a nyilvánosság elé tár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.