Amerikában már tesztelik

A kávéízű sör már nem kunszt, most jöhet a sörízű kávé

Az átlagos vegyesboltok polcaira még nem szivárgott be, de az ínyencek számára már nem ismeretlen kuriózum a kávéízű sör. Most viszont itt a válasz a kihívásra: jöhet a sörízű kávé!

2014.09.25 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/phasinphoto

Ha Ön is azok az ínyencek közé tartozik, akik nem tartják istenkáromlásnak az ízesített sörök fogyasztását, mi több, szívesen kóstolgatja az új ízeket, akkor bizonyára találkozott már a kávéízű fajtával is, de legalábbis hallott már róla. Az egyik világhírű kávéforgalmazó lánc viszont nem hagyta annyiban, és válaszlépésre szánták el magukat. Ohióban és Floridában már el is kezdték tesztelni a sörízű lattét, ami ha lehetséges, még bizarrabbnak tűnik elmondás alapján, mint a kávéízű sör - pedig már az sem kispályás párosítás.

Az ízhatást "pikáns pirított malátával" érik el, közölte a cég szóvivője, de ettől eltekintve az italt teljesen úgy készítik el, mint minden alapváltozatot, tejszínhabbal a tetején, karamelldarabkákkal megszórva, meg leöntve egy kis csokiszósszal. Ja, és a legjobb, hogy nincs benne alkohol, így bármikor fogyasztható, akár az ebédszünet végén is, mielőtt visszatérnénk a munkába.

Ha beválik, már csak idő kérdése, hogy mikorra vezetik be az üzletlánc magyar tagjaiban is. Ön megkóstolná?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.