Elég fura kombináció

Hahotázni pókerarccal... - Vicces, vagy inkább bizarr?

Nem, nem trükkfelvétel, és nem egyszerű hangalájátszás. Ezek az emberek tényleg faarccal hahotáznak, a mosoly leghalványabb jele nélkül. Ön szerint vicces, vagy inkább már bizarr?

2014.09.25 08:00ma.hu
Fotó: YouTube

Elhinné-e csupán a kép alapján, hogy ez a nő épp harsányan hahotázik, miközben látszólag unottan vizsgálgatja a körmeit? Pedig tényleg nevet, csak addig gyakorolt, míg megtanulta ezt leplezni. Azért azt megnéznénk, amikor egy, az alábbi videón szereplő társaság bevonul egy stand-up előadásra és ugyanígy fakadnak kacajra, miközben az előadótól csak centikre, vele közvetlen szemközt ülnek - ezzel alighanem az őrületbe lehetne kergetni bárkit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.