Új arccal hódít Kiss Ramóna

"Remélem, hogy kicsinálom Berényi Mikit!"

Kiss Ramóna 12 évvel ezelőtt kopogott be a magyar háztartások százezreibe, és a Barátok közt egyik állandó tagjaként szó szerint a szemünk előtt nőtt fel. Most azonban új külsőre váltott.

2014.09.23 10:00ma.hu
Fotó: RTL Klub / Fókusz

Imádja, hogy hamarosan betölti a 30. évét, imádja, hogy a magánéletében minden kerek, és imádja, hogy végre a nézők neki drukkolnak, nem pedig Berényi Mikinek. Ja, és mindez a hajviseletén is meglátszik: Kiss Ramóna a napokban egy hirtelen döntés hatására megvált a gyönyörű hosszú hajától és hátul egészen tarkóig levágatta azt, de elöl sem ér lejjebb az álla vonalánál.

A Barátok közt egyik főszereplője azt mondja, nemcsak külsőleg változott meg, hanem belülről is úgy érzi, felnőtt, és most egy új korszak kezdődik az életében. De meséljen inkább ő maga, nézzék meg a Fókusz videóját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.