Ugrott a gyűrű...

Drámai esemény szakította félbe a jól eltervezett lánykérést

Nem várt incidens szakította félbe a romantikus lánykérést, amit a szerelmes ifjú egy tutajon tervezett megejteni, de a zavarban lévő ara miatt a gyűrű a vízben kötött ki.

2014.09.22 14:00ma.hu
Itt még megvolt a gyűrű... (Fotó: YouTube)

Egy kis tutajjal eveztek ki a sekély, mindössze térdig érő vízbe, hogy a szerelmes ifjú megkérhesse barátnője kezét, a társaságból láthatóan mindenki be volt avatva, csak a barátnő nem. A parton állók is lelkesen drukkoltak a nagy eseményhez, óriási transzparensekkel biztatták a menyasszonyt, hogy mondjon igent, és már előre sok boldogságot kívántak nekik, ám a következő pillanatban drámai fordulat vetett véget a romantikus eseménynek: a zavarban lévő menyasszony meglökte az előtte térdelő férfi kezét, mire a gyűrű egy határozott ívet leírva repült a vízbe.

Nem sok kétségünk lehet afelől, hogy a gyűrűt ha nem is örökre, de hosszú időre elnyelte a tó, és ha előkerül is valaha, az szinte biztosan csak a véletlen műve lesz. A videóból ráadásul az sem derül ki, hogy hogyan végződött a lánykérés, csupán remélni tudjuk, hogy az ifjú hölgy értékelte a gesztust és gyűrű nélkül is igent mondott a szerelmének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.