...és még csak a harmadik válogatónál tartunk!

A háborúnak még nincs vége: szombat este újabb csaták az X-Faktorban!

Egy héttel ezelőtt olyan történt az X-Faktor válogatóján, amilyen a magyar verzióban még soha: a színfalak mögül hívtak vissza egy elutasított versenyzőt. Vajon ma este mi jöhet ezek után?

2014.09.20 16:00ma.hu
Fotó: RTL Klub

Bár nem áll közel az X-Faktor alapstílusához, mégis óriási bulit csapott egy mulatószenében utazó duó a második válogatáson, így sok más jelentkező mellett MC Attika és Sir Round is a továbbjutók közt volt. Cseh Andrea viszont megjárta a poklot is, mielőtt a mennybe repítették: először a mentorok 2:2 arányban kiszórták őt a válogatóról, csak utána hívták vissza, hogy Tóth Gabi közölje vele, megváltoztatta a szavazatát. A lány most úgy érzi, kapott egy második esélyt, bár nem titkolja, hogy abban a pillanatban, amikor ezt meghallotta, nem is nagyon tudott mit kezdeni az érzéssel.

A Fókuszban őszintén beszélt erről, de közben a nézők már egy újabb show-ra készülhetnek, mert a tehetségkutató a 3. válogatóval folytatódik, és nem lennénk meglepve, ha a Little G - Alföldi Róbert mentorháború tovább gyűrűzne!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.