Sosem pihentek még így együtt

Jön a finálé, együtt lazult a Ki Mit Tube zsűrije

Szusszanhat a Ki Mit Tube zsűrije, a döntőbe jutott öt versenyző sorsa már a közönség kezében van, így Péterfy Borinak, Puskás Petinek és Fluornak is jutott ideje a pihenésre a vasárnap esti döntő előtt.

Sosem bulizott még így együtt Péterfy Bori, Fluor és Puskás Peti képgaléria

2014.09.21 10:00ma.hu

Világos, hogy egy szakmában dolgozunk, ismerjük egymás munkáját, de személyesen most először lógunk együtt” – mondta Péterfy Bori. Hiába ugyanazon zsűri tagjai, a produkciókat mind önállóan, mobiltelefon segítségével értékelték. Bori többször is a saját konyhájából, Fluor egyszer egy kukoricásból mondott véleményt, ám az is előfordult, hogy Peti az Egyesült Arab Emirátusokból jelentkezett be. Sok időt nem töltöttek tehát egymás társaságában.

Egyedül Puskás Petivel szoktam néha találkozni, akkor is teljesen véletlenül, biciklizés közben. Ahogy illik, ő mindig rám köszön, amitől én rendszerint megijedek és csak pár sarokkal arrébb jövök rá, hogy Peti volt az, ismét. Fluor Tomival egy forgatáson találkoztam először, de zenei munkásságát a kezdetektől fogva követem és nagyra tartom” – tette hozzá az énekes-színésznő, aki zsűrizése közben a keménységet empátiával ellensúlyozta.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Puskás Petiről őrzök egy titkos felvételt a telefonomban, amely bizonyítja, hogy egészen jól rappel. Megnyugodhat, nem adom ki a videót” – nevette el magát Fluor, aki arra is rájött, hogy Petiben meglehetősen komoly csocsóellenfelet tisztelhet. A három zsűritag abban is megegyezett, hogy hasonló az ízlésük, hiszen ők egyik jelöltön sem kaptak hajba, pedig a zsűri számos alkalommal is egymásnak feszült. Mindhárman értékelték a színes, sokféle felhozatalt.

A végső ötbe szerintem sok olyan produkció is befért volna, amelyeket végül a közönség nem támogatott, így a 15-ig sem jutottak el. Ugyanakkor sokat nevettünk és egyik-másik videó valóban lenyűgözött bennünket” – mondta Péterfy Bori.

Számomra különleges élmény volt eddig a Ki Mit Tube. Annyira újszerű az egész, hogy teljesen kiszámíthatatlan volt, miként alakul a közönség ízlése, milyen videók érkeznek be. Most már csak egy kérdés nyitott: ki nyeri meg a Ki Mit Tube-ot?” – fűzte hozzá Puskás Peti. Mindez hamarosan kiderül, hiszen a Ki Mit Tube élő fináléját szeptember 21-én 20:30-tól élőben közvetítik a YouTube-on.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.