Csoda, hogy még életben vannak

Komolyan ennyire hülyék?! Ne próbáljuk utánozni!

Az emberi találékonyság csodákra képes, bár azon sokkal jobban csodálkozunk, hogy akik az alábbi képeken látható őrültségeket elkövették, hogyan lehetnek még mindig életben ennyi ésszel...

A találékonyság gyakran átcsúszik egy másik kategóriába >>> KATT! képgaléria

2014.09.19 22:00ma.hu

Mi, magyarok, akik Mekk Mester kalandjain nőttünk fel, azt hihetnénk, hogy már nem érhet meglepetés, de azt kell mondjuk, a találékonyság - és persze a hülyeség - határtalan. A képre kattintva megnyílik a galéria, de ne legyenek senkinek se kétségei, az alábbi módszereket nem azért mutatjuk be, hogy további ötleteket adjunk, sokkal inkább elrettentő példának szánjuk. De tényleg. Fogadják meg: így NEM barkácsolnak és ügyeskednek!

A galériához KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.