Jobban járt volna, ha gyalog megy

Drága fánk volt: 14 ezer dollárja bánja a "vevőnek"

Valószínűleg olcsóbban megúszta volna a fánkvásárlást a férfi, ha gyalogosan ugrik el a boltba: most nem elég, hogy 14 ezer dollárt kell kifizetnie valahogyan, de végül még fánkot se kapott.

2014.09.19 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Apolonia

Azt mondta, csak egy fánkért akart beugrani a pennsylvaniai Butlerben működő bárba, de végül nemhogy fánkot nem kapott, még a tetejébe 14 ezer dollárt ki is kell fizetnie a férfinak. A 35 éves Brett Whitmire még augusztus 18-án ment el a Beer Garden nevű szórakozóhelyre, ám amikor a parkolóhoz ért, a teherautója önálló életre kelt és megpördült, letarolva több ott álló autót. A megyei rendőrök azt mondták, hajlandók eltekinteni a büntetőeljárástól, amennyiben a férfi megfizeti az okozott kárt.

Whitmire ellen az illetékes ügyészség a hét első felében emelt hivatalos vádat és az egyik állami börtönbe zárták, előzetes letartóztatásba. Védője szerint az incidenst egy műszaki hiba okozta, az ügyészek ugyanakkor most arra próbálnak bizonyítékot szerezni, hogy nem egy ártatlan baleset történt, hanem a férfi szándékosan rombolt a fánkvásárlás ürügyén - számolt be a News13 című online hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.