Ötödik széria

Clooney után Liam Neeson is játszana a sikeres filmsorozatban

A hollywoodi sztár szívesen alakítana "egy lovászt" a Downton Abbey című tévésorozatban, bár attól tart, oda már csak protekcióval lehet bekerülni.

2014.09.19 05:30MTI
Fotó: Facebook/Downton Abbey

A hollywoodi filmsztár legújabb filmje, a Sírok között pénteki londoni bemutatója előtt beszélt arról, hogy talán kollégája, Dan Stevens közbenjárását kellene kérnie egy szerepért a sorozatban. Stevensszel, aki a népszerű szériában is szerepelt, Neeson együtt játszott a Sírok között című drámában.

"Talán lovász vagy valami hasonló lehetnék. Biztos nem szüntetném meg a hierarchiát" - mondta a LondonGo programmagazinnak adott interjújában.

A 62 esztendős színész az utóbbi években egy sor thrillerben dolgozott. Egyik legismertebb szerepe Bryan Mills egykori CIA-ügynök, akit az Elrabolva-sorozatban alakít.

A népszerű Downton Abbey már ötödik évadát kezdi az ITV televízióban szeptember 21-én.

A napokban a The Guardian című brit lap írt arról, hogy George Clooney is megjelenik egy vendégszereplés erejéig a Downton Abbey karácsonyi kiadásában.

A Sírok között című amerikai produkció október 30-án debütál a magyar mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.