Lecsukták a hisztis vénembert

Rendőrt hívott, mert nem tudta hűtőbe rakni a kajáját

Hiába kéri újra meg újra a rendőrség, hogy csak sürgős esetekhez hívják ki őket, van, aki képtelen megtanulni, mi számít sürgősnek. Az, hogy nincs hűtő a lakásban, az semmiképp sem az.

2014.09.18 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Ambro

Megelégelte a floridai rendőrség a folyamatos zaklatást, és úgy döntöttek, hogy leckét adnak a 60 éves Richard Wildnak a "sürgős esetek" fogalmából: a férfi most előzetes letartóztatásban tanulmányozhatja a kategóriákat. A hatóság embereinem ok nélkül csukták le a férfit: két óra alatt összesen nyolcszor hívta fel a 911-et, hogy panaszt tegyen, mondván: a lakásban, amibe most költözött, nincs hűtőszekrény. "Itt a sok ételem, és nincs hűtő, amibe betegyem" - méltatlankodott.

A rendőrségi jelentésben szerepel, hogy állítólag Wild kizárólag a 911-et tudta hívni a telefonján - vélhetően korlátozva voltak a kimenő hívások -, ezért tárcsázta újra meg újra a rendőrséget a hiányzó hűtő miatt. Amikor a rendőrség végül kiment a megadott címre, hűtő helyett bilinccsel, Wild még akkor is azzal érvelt, hogy tisztában van vele, hogy ez nem vészhelyzet, de amíg a főbérlő nem intézi el a rendes telefonvonalat, nem tudott jobbat kitalálni. A rendőrség viszont igen: mivel visszaélt a vészhelyzeti számmal, letartóztatták és eljárást indítottak ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.