Társakat toborozna a japán pornókirály

"Kevesebben vagyunk, mint a bengáli tigris" - japán pornósztárok kerestetnek

"Nagyobb az esély arra, hogy egy bengáli tigrist találsz, mint egy japán pornósztárt" - állítja az utóbbi csoport egyik tagja, és most azért kampányol, hogy több felnőttfilmes színész csatlakozzon az iparághoz.

2014.09.16 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/stockimages

Eddig több mint 7000 rövidebb-hosszabb filmben szerepelt, de nem is lehet csodálkozni rajta, hogy ilyen sűrűn foglalkoztatják a Shimiken művésznevű japán pornósztárt: a pornóiparban vele együtt mindössze 70-en képviselik az egzotikus szigetországot. A hagyományosan szemérmesnek számító - vagy legalábbis kifelé ezt a képet sugalló - japánok nem tolonganak azért, hogy felnőttfilmben szerepeljenek, ezért Shimiken igen találóan fogalmazott úgy, hogy "nagyobb a valószínűsége, hogy egy bengáli tigrissel találkozz, mint egy japán pornószínésszel". A világ egyik leginkább veszélyeztetett fajtájából jelenleg a természetvédők mintegy 2500 példányról tudnak, ami valóban nagyságrendekkel meghaladja a 70 fős japán pornószínészek "populációját".

Ezért hát a magát pornókirálynak tituláló Shimiken a Twitteren tett közzé egy felhívást, amelyben arra buzdítja honfitársait, hogy jelentkezzenek minél többen férfi pornószínésznek, és jó esélye van, hogy talál követőket, mert a toborzását máris 3000-szer osztották meg. "Tízezer felnőttfilmes színésznő van, négyezer filmet forgatnak minden hónapban, a férfi színészek egyszerűen kevesek ehhez" - magyarázta Shimiken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.