Félbehagyta a koncertjét a rapper

Beszólt a tolószékeseknek Kanye West: nem akartak felállni

Nem volt hajlandó folytatni a koncertjét Kanye West Sydneyben, mert hiába követelte a rajongóitól, hogy mindenki álljon fel, ketten kitartóan ültek. Utóbb kiderült: kerekesszékesek voltak.

2014.09.15 18:00ma.hu
Fotó: Wikipedia

Kissé túllőtt a célon a minap Kanye West, amikor épp az ausztráliai Sydneyben lépett fel, turnéja soron következő állomására érkezve. A világszerte népszerű rapper ugyanis váratlanul félbehagyta az egyik számát, és felszólította a közönségét, hogy mindenki álljon fel és táncoljon. "Nem tudom folytatni a show-t, amíg mindenki fel nem áll" - jelentette ki. "Kivéve, ha rokkantigazolványod van, vagy speciális parkolót használhatsz, vagy ilyen baromságok" - tette hozzá.

A közönség tehát felállt, eleget téve a felszólításnak, csak ketten maradtak ülve továbbra is. Kanye West pedig nem tűri az engedetlenséget, kitartóan követelte tőlük is, hogy álljanak fel, miközben a rajongók egyre hangosabban pfújoltak. "Ő kerekesszékes?" - kérdezett rá a rapper, miközben az egyik ülő férfira mutatott, a tömeg pedig skandálni kezdte, hogy "állj fel, állj fel!" "Ez a leghosszabb idő, amit ki kellett várnom" - jegyezte meg West, és megismételte, hogy csak abban az esetben fogadja el az ülést, ha valaki tolószékben van.

"Szóval ha ő kerekesszékben van, akkor rendben" - mondta, mire valaki a tömegből megerősítette, hogy az illető, akire várnak, tényleg nem tud felállni. A másik ülve maradóról a videóból nem derült ki semmi, ám egyes hírforrások szerint ő is "felmentést kapott", miután a helyén ülve egy mankót kezdett lengetni.

A rappernek egyébként nem alakul zökkenőmentesen a Yeezus elnevezésű turnéja: a múlt héten Melbourne-ben kellett kórházba rohannia, miután súlyos migrén tört rá. A rajongókat érthető módon megriasztotta a hír, de később a sztár menedzsmentje megnyugotatott mindenkit, Kanye csak rövid megfigyelésre ment kórházba, és miután a fejét hasogató fájdalom elmúlt, semmi akadálya nem volt, hogy West visszatérjen a szállodába és aztán folytassa a turnét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.