Tagadja az állat megölését az exszerető

Megfőzte a barátnője kutyáját és feltálalta vacsorára

A nőnek fogalma sem volt, miből van a vacsora, amit barátja feltálalt neki, míg a férfi a vacsora után el nem küldte az SMS-t neki, így közölte, hogy a kutyájából falatoztak.

2014.09.15 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/bplanet (Képünk illusztráció!)

A kaliforniai rendőrség letartóztatta a 34 éves Ryan Watenpaugh-t, miután exbarátnője azzal vádolta meg, hogy a férfi megfőzte, majd megetette vele a kutyáját. A nő akkor jött rá, mi történt, amikor az agresszív férfi egy gúnyos üzenetben közölte vele, hogy mit tett, és elküldött két kutyamancsot is - igaz, ezek nem az ő pomeráni fajtájú kutyájáé voltak, de jól jelezte a férfi brutalitását.

Watenpaugh neve nem ismeretlen a reddingi rendőrség előtt, a férfi ellen többször is eljárás indult bántalmazás miatt, kapcsolatuk alatt rendszeresen verte a barátnőjét. Az egyik ilyen támadás után a nő elhagyta a közös otthonukat, ám amikor később hazatért, azt látta, hogy a férfi elment és a Bear (Mackó) nevű kutyáját sem találta otthon. Később egy SMS érkezett, amiben a férfi azt kérdezte: hogy ízlett a vacsora, amit a kutyájából főzött?

A férfi ellen állatkínzás, családon belüli erőszak, üldözés és személyes szabadság korlátozása vádjában indult eljárás. A kihallgatáson az állat megfőzését elismerte, mint ahogy azt is, hogy ő küldte az SMS-t és az ismeretlen kutya mancsait, de azt tagadta, hogy ő ölte meg az exbarátnője kedvenc kisállatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.